JOBAANBOD VERANTWOORDELIJKE COMMUNICATIE

Muziektheater Transparant is een internationaal productiehuis voor muziektheater. Vanuit de kracht van de menselijke stem, een vernieuwende kijk op repertoire en een sterk engagement, creëert Muziektheater Transparant artistiek hoogwaardige en onconventionele voorstellingen die het deelt met een divers publiek in binnen- en buitenland.

Muziektheater Transparant zoekt een dynamische verantwoordelijke communicatie (m/v/x). We hopen op iemand met liefde voor muziektheater. Enige ervaring in de cultuursector is een pluspunt. Je begrijpt en vertaalt de visie van het artistieke team naar communicatie intern en extern. Als cultuurliefhebber zoek je mee naar het DNA van de producties in samenspraak met de artiesten. Dit DNA giet je in een wervend verhaal, op diverse off- en online kanalen.

Je voornaamste taken zijn:

  • nationale en internationale perscontacten,
  • sociale media & website,
  • maandelijkse nieuwsbrief,
  • foto- & videobeheer,
  • drukwerk,
  • contacten met speelplekken,
  • copywriting.

We verwachten dat je vlot in het Nederlands en Engels communiceert. Andere talen zijn een pluspunt. Rijbewijs is wenselijk.

Het gaat om een part time job (minimaal 2,5/5 - te bespreken). Aanvang ideaal vanaf augustus 2023.

Wij bieden een contract aan voor onbepaalde duur met een vergoeding conform de CAO Podiumkunsten, aangevuld met extralegale voordelen waaronder terugbetaling woon-werkverkeer, laptop, gsm, maaltijdcheques, extra pensioenpijler, thuiswerkvergoeding.

Kijk op www.transparant.be om te proeven van onze spannende projecten met heel uiteenlopende makers. Als je het gevoel hebt dat je bij ons past, stuur dan voor 15 juni een cv en motivatiebrief naar caroline@transparant.be. Voor meer info over de functie mag je contact opnemen met patricia@transparant.be.

Wij willen graag voor einde juni eerste gesprekken voeren en dus snel kunnen beslissen.

We kijken uit naar je enthousiaste brief.

Guy Coolen,
algemeen directeur
Muziektheater Transparant