Wie is wie

ALGEMEEN EN ARTISTIEK DIRECTEUR

Guy Coolen is algemeen directeur van Muziektheater Transparant. Hij is eindverantwoordelijk voor zowel het artistiek als het zakelijk beleid. De artistieke invulling doet hij samen met Wouter Van Looy.

ARTISTIEKE LEIDING

Guy Coolen en Wouter Van Looy verzorgen de artistieke leiding van Transparant. Wouter coördineert de educatieve werking en is huisregisseur.

TRANSLAB

Wouter Van Looy coördineert ook de Translab-projecten, de jongerenprojecten van Muziektheater Transparant.

ADMINISTRATIE

Zakelijke leiding Jan Dewispelaere staat in voor de jaarbegrotingen, contracten met interne en externe medewerkers. Hij volgt de contacten met de overheid en andere partners op en vertegenwoordigt Muziektheater Transparant binnen OKO.  

Personeelsadministratie Caroline Gauquier volgt de personeeladministratie op, zowel voor vast als voor tijdelijk personeel. Ze neemt het opstellen van de zaalcontracten voor haar rekening, en volgt verzekeringsdossiers op.

Boekhouding Martine Werbrouck is verantwoordelijk voor de algemene boekhouding, de facturatie en de fiscale aangiftes. Zij zorgt voor de betalingen.

SECRETARIAAT

Onthaal en Assistentie communicatie Goedele De Veuster

SPREIDING & COMMUNICATIE

Pers en Coördinatie communicatie Patricia Van de Velde

Spreiding Frankrijk: Laurent Langlois

Spreiding Nationaal & Internationaal: Maja Lozic

PRODUCTIE & TECHNIEK

Productieleiding Dorien Wynants en Eglantine Möller. Productie TRANSLAB Ruth Sarens.   In overleg met het artistiek team coördineren ze het productieproces van creatie tot tournee. Hun voornaamste contacten zijn de artiesten, technici en de zalen.

Techniek Anne van Es en Peter Quasters zijn verantwoordelijk voor de technische coördinatie van producties. Peter is gespecialiseerd in licht en video. 

 

RAAD VAN BESTUUR

Eddy Frans - voorzitter, Yasmina Boudia - ondervoorzitter, Pablo Fernandez, Katrien Laporte, Olivier Onghena, Bert Peeters, Annick Schramme

ALGEMENE VERGADERING

Eddy Frans, Yasmina Boudia, Bart Doucet, Dirk De Kort, Pablo Fernandez, Katrien Laporte, Olivier Onghena, Annick Schramme, Katia Segers, Jan Thomaes, Axel Vervoordt, Bert Peeters